Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Špaldové linecké koláčiky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Spaldove linecke kolaciky.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.igurmet.cz
  • Kusov: 40
  • Porcií: 20
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 250 g hladkej špaldovej múky
  • 125 g masla
  • 125 g práškového cukru
  • 1 vajce
  • 1 lyžička citrónovej kôry
  • 1 lyžička vanilkového extraktu
  • džem podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Múku zmiešajte s citrónovou kôrou. Maslo vymiešajte s cukrom a postupne vmiešajte vajcia a vanilkový extrakt. Do maslovej zmesi zapracujeme múku - vznikne vám hladké cesto. Cesto zabaľte do potravinovej fólie a uložte aspoň na hodinu do chladničky.

2. Krok

Vychladené cesto vyvaľkajte na pomúčenej ploche a vykrajujte vami vybrané tvary. Jednotlivé kúsky ukladajte na plech vyložený papierom na pečenie. Pečte pri teplote 170 ° C do ružova, asi 3 - 5 minút, podľa hrúbky cesta a veľkosti. Vychladnuté kúsky zlepujte džemom..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1142 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.