Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Vianočná voňavá cukrová poleva

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Cukrova poleva.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.gutekueche.de
  • Kusov: 1
  • Porcií: 50
  • Čas Prípravy: 5min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 5min
reklama:

Suroviny

  • 250 g práškového cukru
  • 1 lyžička mletej škorice
  • 1 lyžička mletých klinčekov
  • 3 lyžičky rumu
  • 2 lyžice vody
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Práškový cukor dáme do misky a zmiešame so škoricou a mletými klinčekmi.

2. Krok

Potom do práškového cukru postupne vmiešame rum a vodu tak, aby vznikla hustá poleva.

3. Krok

Polevou prelievame priamo vianočné koláčiky alebo pečivo, alebo ju dáme do cukrárskeho vrecka či sáčka tak ozdobujeme..

reklama:

Tipy 

Jedna porcia polevy vystačí na 1 koláč, 12 muffinov alebo 1 plech plný vianočných koláčikov.

Dôležité je, aby sa tekutina postupne vmiešavala do práškového cukru, nie naopak!

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

225 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.