Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Vianočné oblátky

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Vianocne oblatky.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 100
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 1min
  • Hotové Za: 21min
reklama:

Suroviny

  • 250 ml vody
  • 150 g kryštál cukor
  • 1 vanilkový cukor
  • 0,5 litra mlieka
  • 400 g hladkej múky
  • 1 žĺtok
  • štipka škorice
  • štipka anízu
  • 50 g masla
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Do hrnca si dáme vodu a necháme ju rozvariť. Potom do nej nasypeme kryštálový a vanilkový cukor - necháme rozpustiť. Potom pridáme maslo a počkáme kým sa roztopí , odstavíme a necháme vychladnúť. Do misy si dáme mlieko, múku, žĺtok, mletú škoricu a mletý aníz. Všetko spolu dobre premiešame. Následne pridáme vychladnutú cukrovo-maslovú zmes a opäť premiešame. Hotové cesto necháme pár hodín postáť a pečieme oblátky..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

443 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.