Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zemiaková polievka s medvedím cesnakom

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Zemiakova polievka s medvedim cesnakom.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.gastronom.ru
  • Kusov: 1
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 4 zemiaky
  • 1 cibuľa
  • soľ
  • veľký zväzok medvedieho cesnaku
  • 600 ml vývaru
  • 3 lyžice oleja
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Olúpte cibuľu a zemiaky. Cibuľu nakrájame na tenké polkrúžky, zemiaky na kocky. Medvedí cesnak opláchneme a nasekáme na menšie kúsky..

2. Krok

V hrnci zohrejeme rastlinný olej, a osmažíme na ňom cibuľu. prilejte vývar a zemiaky. Dochutíme soľou, premiešame, prikryjeme a za občasného miešania povaríme 20 minút.

3. Krok

Hotové zemiaky zľahka roztlačíme. Do polievky, vložte medvedí cesnak, premiešajte a odstavte z ohňa. Zakryte pokrievkou a necháme lúhovať 10 minút.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1551 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.