Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Brokolicové placky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Brokolicové placky
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 20
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 25min
reklama:

Suroviny

  • 900 g brokolice
  • 3 vajcia
  • 120 g hladkej múky
  • 60 g parmezánu
  • 50 ml mlieka
  • 1 strúčik cesnaku
  • petržlenová vňať
  • soľ podľa chuti
  • korenie mleté čierne
  • chilli
  • olej na vyprážanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Brokolicu si umyjeme a rozoberieme na ružičky..Varíme ju v osolenej vode 10 minút.Ocedíme a necháme vychladnúť..Potom ju zmixujeme..

2. Krok

Pridáme vajcia, múku mlieko a vypracujeme na hladké cesto..pridáme nastrúhaný parmezán,pretlačený cesnak,a nasekanú petržlenovú vňať..Dochutíme soľou a korením..

3. Krok

Na rozohriatom oleji, v teflónovej panvici, lyžicou tvarujeme placky ktoré vyprážame z oboch strán dozlatista..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.8 / 5)

8 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

34184 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.