Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Alternatíva k vareniu na pare – alobalové guličky..

Alternatíva k vareniu na pare - alobalové guličky..
7
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
reklama:

Všetci by sme mali jesť s chuťou. Ak ste práve aj vy dostali chuť  na niečo uvarené v pare, a nemáte po ruke parný hrniec, ani sitko pomôže vám alobal..

Varenie na pare

Vytvorte z alobalu tri alebo štyri malé guličky a položte ich na spodnú časť panvice alebo hlbokého hrnca , ako je znázornené na obrázku.

Varenie na pareShariki folgi vmesto parovarki novate4 1.jpg

Suroviny ktoré chcete pripraviť na pare, musíte  uložiť na tanier..(pamätajte, že  musíte používať riad, ktorý je odolný voči vysokým teplotám). Pokrm ochuťte ..

Varenie na pare

Teraz položte tanier  na guľôčky rozložené na dne nádrže, potom nalejte do hrnca vodu  3-4 cm tekutiny stačí.

Varenie na pare

Potom nádobu zakryte vekom a položte na sporák. Akonáhle voda zovrie – znížte teplotu a ponechajte variť, bez zdvíhania veka, po dobu päť až desať minút.
Na pare uvaríte šťavnatý pokrm..

Varenie na pareShariki folgi vmesto parovarki novate9.jpg

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Súvisiace témy:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.