Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Najlepšie krémy pre vaše cupcakes

Kremy pre cupcakes.jpg
7
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
reklama:

Screenshot_3.jpg

Čokoládový krém

Pre tento krém môžete použiť rôzne druhy čokolády..Mliečnu, horkú, bielu, jahodovú…

Budete potrebovať:

  • 250 g čokolády
  • 500 ml smotany na šľahanie

V mixéri rozmixujeme čokoládu, alebo ju najemno nastrúhame.Zahrejeme smotanu a dáme ju teplú do mixéra spolu s čokoládou..Spolu premixujeme..Zmes prelejeme do misky a necháme vychladnúť na izbovú teplotu ..potom premiešame a vložíme do chladničky na 2 hodiny..Každú polhodinu zmes premiešame.Po 2 hodinách vyšľaháme ..Hotovo

Amazing chocolate cupcakes.jpg

Vanilkovo maslový krém

  • 250 g masla
  • 275 g práškového cukru
  • 50 ml mlieka
  • 1 vanilkový lusk, alebo vanilková esencia
  • potravinárske farbivo podľa vašej predstavy

30 minút pred prípravou vyberieme maslo z chladničky.Pri strednej rýchlosti ho šľaháme s postupným pridávaním cukru do peny. Keď miniete asi polovicu cukru, pridajte mlieko s vanilkou a potom zas cukor. Šľahajte kým krém nieje nadýchaný.. Potom ho preložíme do cukrárskeho vrecka a cupcakes dozdobíme.

815_d2c7e424dfee3d73ca25124d7645cadc.jpg

Krém s mascarpone

  • 170 g mascarpone
  • 50 g masla
  • 1,5 lyžičky vanilkového extraktu
  • 120 g práškového cukru

Pri strednej rýchlosti šľahača vyšľaháme najskôr mascarpone s mäkkým maslom , potom pridáme vanilku a nakoniec po lyžiciach cukor.Šľaháme do nadýchaného krému. Zdobíme s cukrárskym vreckom.

640x478_ac.jpg

Pusinkový krém:

  • 3 vaječné bielky izbovej teploty
  • 1/4 šálky vody
  • 1 šálka cukru
  • štipka kyseliny citrónovej
  • 170 g masla
  • 1/2 lyžičky vanilkového extraktu

Bielka si dáme do suchej čistej misky..Do hrnčeka si dáme vodu a cukor a na miernom ohni varíme kým sa cukor nerozpustí. Kým sa cukor púšťa vyšľaháme si bielka , pridáme k nim kyselinu citrónovú. k bielkam potom tenkým prúdom prilievame horúci cukrový sirup a šľaháme až kým zmes úplne nevychladne.Môže to trvať aj 20 – 30 minút.. Takto pripravený sneh striekame na poloupečené maffiny a dáme so snehom dopiecť..

Ak chceme snehový krém, necháme bielkovú zmes úplne vychladnúť a vmiešame do nej mäkké maslo..Šľaháme spolu kým krém nieje nadýchaný.Potom môžete pridať vanilkový extrakt, alebo jahodové či iné ovocné pyré..

Screenshot_4.jpg
reklama:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Súvisiace témy:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.