Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Najlepšie krémy pre vaše cupcakes

Kremy pre cupcakes.jpg
7
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
reklama:

Screenshot_3.jpg

Čokoládový krém

Pre tento krém môžete použiť rôzne druhy čokolády..Mliečnu, horkú, bielu, jahodovú…

Budete potrebovať:

  • 250 g čokolády
  • 500 ml smotany na šľahanie

V mixéri rozmixujeme čokoládu, alebo ju najemno nastrúhame.Zahrejeme smotanu a dáme ju teplú do mixéra spolu s čokoládou..Spolu premixujeme..Zmes prelejeme do misky a necháme vychladnúť na izbovú teplotu ..potom premiešame a vložíme do chladničky na 2 hodiny..Každú polhodinu zmes premiešame.Po 2 hodinách vyšľaháme ..Hotovo

Amazing chocolate cupcakes.jpg

Vanilkovo maslový krém

  • 250 g masla
  • 275 g práškového cukru
  • 50 ml mlieka
  • 1 vanilkový lusk, alebo vanilková esencia
  • potravinárske farbivo podľa vašej predstavy

30 minút pred prípravou vyberieme maslo z chladničky.Pri strednej rýchlosti ho šľaháme s postupným pridávaním cukru do peny. Keď miniete asi polovicu cukru, pridajte mlieko s vanilkou a potom zas cukor. Šľahajte kým krém nieje nadýchaný.. Potom ho preložíme do cukrárskeho vrecka a cupcakes dozdobíme.

815_d2c7e424dfee3d73ca25124d7645cadc.jpg

Krém s mascarpone

  • 170 g mascarpone
  • 50 g masla
  • 1,5 lyžičky vanilkového extraktu
  • 120 g práškového cukru

Pri strednej rýchlosti šľahača vyšľaháme najskôr mascarpone s mäkkým maslom , potom pridáme vanilku a nakoniec po lyžiciach cukor.Šľaháme do nadýchaného krému. Zdobíme s cukrárskym vreckom.

640x478_ac.jpg

Pusinkový krém:

  • 3 vaječné bielky izbovej teploty
  • 1/4 šálky vody
  • 1 šálka cukru
  • štipka kyseliny citrónovej
  • 170 g masla
  • 1/2 lyžičky vanilkového extraktu

Bielka si dáme do suchej čistej misky..Do hrnčeka si dáme vodu a cukor a na miernom ohni varíme kým sa cukor nerozpustí. Kým sa cukor púšťa vyšľaháme si bielka , pridáme k nim kyselinu citrónovú. k bielkam potom tenkým prúdom prilievame horúci cukrový sirup a šľaháme až kým zmes úplne nevychladne.Môže to trvať aj 20 – 30 minút.. Takto pripravený sneh striekame na poloupečené maffiny a dáme so snehom dopiecť..

Ak chceme snehový krém, necháme bielkovú zmes úplne vychladnúť a vmiešame do nej mäkké maslo..Šľaháme spolu kým krém nieje nadýchaný.Potom môžete pridať vanilkový extrakt, alebo jahodové či iné ovocné pyré..

Screenshot_4.jpg
reklama:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Súvisiace témy:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.