Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Čarodejník

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
A arodejnak.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
gospodarski.hr
  • Kusov: 1
  • Porcií: 15
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 5min
  • Hotové Za: 35min
reklama:

Suroviny

  • Piškóta:
  • 5 bielkov
  • 100 g práškového cukru
  • 150 g mletých lieskových orieškov
  • 50 g hladkej múky
  • 1 prášok do pečiva
  • pár lyžíc mlieka
  • Krém:
  • 5 žĺtkov
  • 150 g cukru
  • 700 ml mlieka
  • 2 vanilkové pudingy
  • 2 lyžice kukuričného škrobu
  • 200 g masla alebo margarínu
  • 100 g čokolády na varenie
  • Medzivrstva:
  • 200 g maslových sušienok
  • mlieko na namáčanie
  • Na vrch:
  • 300 ml smotany na šľahanie
  • 80 g čokolády na varenie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Z bielkov vymiešajte tuhý sneh s postupným pridávaním cukru. Pridajte rozmixované mleté ​​lieskové orechy, múku a prášok do pečiva a zľahka spojte pomocou stierky. Zmes nalejeme do formy 30 x 25 cm vyloženej papierom na pečenie. Pečieme pri 180 ° C asi 20 minút. Upečenú piškótu zalejeme niekoľkými lyžicami mlieka.

2. Krok

Žĺtky vymiešame s cukrom a pridáme 200 ml mlieka, pudingy a škrob . Zmes povaríme so zvyškom mlieka za stáleho miešania metličkou vymiešame hustý krém. Zakryte potravinárskou fóliou a nechajte vychladnúť. Do vychladnutej zmesi zmiešame zmäknutý margarín, alebo maslo a rozdelíme ho na dve časti. Do jednej časti vmiešame rozpustenú čokoládu.

3. Krok

Na piškótu dáme tmavý krém, poukladáme maslové sušienky krátko namočené v mlieku a dáme svetlý krém.

4. Krok

Smotanu na šľahanie krátko vyšľaháme , potom pridáme rozpustenú a vychladnutú čokoládu a šľaháme, kým nebude šľahačka pevná..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

2153 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.