Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Hrnčekové Raffaelo

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Hrcekove rafaelo web.png
3
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 15
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
Hrncek.png
reklama:

Suroviny

  • 2 hrnčeky polohrubej múky
  • 1 hrnček kryštálového cukru
  • 1 hrnček mlieka
  • 1/2 hrnčeka oleja
  • 2 vajcia
  • 1 vanilkový cukor
  • 1 prášok do pečiva
  • 1 hrnček kokosovej múčky - na posypanie
  • 1/2 hrnčeka kryštálového cukru - na posypanie
  • 2 smotany na šľahanie - na preliatie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Všetky suroviny na cesto spolu vyšľaháme ručným šľahačom.. Vylejeme na plech vyložený s papierom na pečenie.. Vrch koláča ešte pred pečením posypeme zmesou kryštálového cukru a kokosu. Pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C 20 minút.. Po upečení ešte horúci koláč rovnomerne prelejeme šľahačkovými smotanami..

reklama:
Hrcekove rafaelo recept.png
www.canva.com

Priemerné hodnotenie receptu

(1 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

625 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.