- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- Pavlova s čučoriedkovým krémom
Pavlova s čučoriedkovým krémom
- Kusov: 8
- Porcií: 8
- Čas Prípravy: 30min
- Varenie: 2:0 hod
- Hotové Za: 2:30 hod
Suroviny
- 150 g bielok
- 200 g práškového cukru
- 20 g škrobu
- 1 lyžica citrónovej šťavy
- Krém:
- 200 g čučoriedkového pyré
- 20g cukru
- 13g škrobu
- 350 g jemného tvarohu
- 50 g práškového cukru
- 50 ml smotany na šľahanie
Postup prípravy
1. Krok
Bielka vyšľaháme s cukrom a kyselinou citrónovou na tuhý sneh. Dôležité je šľahať najskôr 5 minút na strednej rýchlosti, kým sa cukor nerozpustí, potom ísť na maximum. Ak sa cukor nerozpustí, sirup pri pečení vynikne. Pridajte škrob. Striekame tryskou pečieme pri teplote 80-100 stupňov 2-3 hodiny, kým nebude spodok suchý. Vo vnútri by malo zostať jemné suflé ..
2. Krok
Pyré uvaríme s cukrom a škrobom do zhustnutia. Dajte na 2-4 hodiny do chladničky. Tvaroh vyšľaháme s práškovým cukrom do hladka, pridáme vychladnuté pyré, prešľaháme, pridáme šľahačku a opäť prešľaháme. dáme do cukrárskeho vrecka a plníme ozdobne pavlovky.
Priemerné hodnotenie receptu
(0 / 5)
0 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
768 videní