Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tipy a rady k vianočnému pečeniu

Christmas Cookies food 32709943 2560 1600
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
reklama:

Jednotlivé  druhy  vianočného  pečiva pripravujme  postupne,  aby  boli  práve  okolo 24. decembra najchutnejšie  a  správne  odležané.

  • Približne 3  týždne pred štedrým večerom začíname  piecť  zázvorníky ,perníčky vanilkové rožky medvedie tlapky a kokosové pečivo.
  • Ďalšiu  nedeľu pečieme koláčiky zo  svetlého a tmavého lineckého cesta,  ktoré  si  nevyžaduje  taký  dlhý  čas  na  odležanie.
  • Týždeň pred  vianočnými  sviatkami prídu  na  rad  marokánky, bielkové  pečivo,nepečené cukrovinky.Takisto  vyrábame polevy  a  plnky  s  ktorými  ozdobujeme  pečivo  a  perníčky.
  • V  predvečer Štedrého  dňa  pečieme  vianočky a  kysnuté  koláče.
reklama:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Súvisiace témy:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.