Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Chrumkavé kuracie kúsky

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Chrumkave kuracie kusky.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 20
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 800 g kuracích pŕs
  • 300 g paprikových zemiakových lupienkov
  • 85 g hladkej múky
  • 4 vajcia
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si predhrejte rúru na 190 °C horný a spodný ohrev na plech položte papier na pečenie. Potom vložte čipsy do mikroténového vrecka a rozdrvte ich najemno. Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na 20-22 rovnakých kúskov. Ďalej na tanieri vyšľaháme vajcia, do hlbokého taniera dáme rozdrvené lupienky s 2 lyžicami múky a na druhý tanier dáme zvyšnú múku.

2. Krok

Teraz kúsky kuraťa najprv obaľte v múke, potom ich pretiahnite cez vaječnú zmes a celé obaľte zmesou lupienkov. Nakoniec všetko položte na pekáč, chrumkavé kurča pečte v rúre 40 minút a v polovici pečenia otočte.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1278 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.