Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Kuracie krídelká marinované v paradajkovej omáčke

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Dizajn bez nazvu.png
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
povar.ru
  • Kusov: 15
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 50min
  • Hotové Za: 1:10 hod
reklama:

Suroviny

  • 600 g kuracích krídelok
  • 3 lyžice sójovej omáčky
  • 50 g kečupu
  • 20 g plnotučnej horčice
  • 2 strúčiky cesnaku
  • soľ a mleté čierne korenie podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Krídla opláchneme, osušíme a v spojoch rozrežeme na dve časti. Na krídelká pridáme horčicu, kečup, prelisovaný cesnak, sójovú omáčku, soľ a korenie podľa chuti.

2. Krok

Dobre premiešame a necháme marinovať aspoň 30 minút. Môžete samozrejme aj dlhšie . Zapekaciu misu vymastíme olejom. Krídla poukladáme tesne k sebe a pečieme v rúre pri teplote 200 stupňov asi 50 minút. Kuracie krídelká v paradajkovo-sójovej marináde sú hotové. Preložíme ich na servírovací tanier a na vrch nalejeme zvyšnú omáčku.

reklama:
Bez nazvu grafika na blog.png
povar.ru

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

400 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.