Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Malinové tiramisu

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Malinove tiramisu.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 500 ml smotany na šľahanie
  • 100 g práškového cukru
  • 2 lyžičky vanilkového extraktu
  • 340 g mascarpone
  • 3 šálky uvarenej silnej kávy
  • 1 dcl Amaretta
  • 36 dlhých piškót
  • malinový džem
  • 340 g malín
  • čokoláda na ozdobu
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vo veľkej mise pomocou ručného mixéra (alebo v miske stojanového mixéra s nástavcom na šľahanie) vyšľaháme smotanu, práškový cukor a vanilku, kým sa nevytvoria stredné vrcholy.

2. Krok

Do strednej misky pridajte mascarpone a asi ¼ šľahačky. Miešajte, kým sa všetko nespojí, a potom jemne vmiešajte zvyšnú šľahačku.

3. Krok

Vo veľkej sklenenej odmerke zmiešajte kávu a Amaretto . Na dno veľkej misky alebo skleného pekáča rozotrieme tenkú vrstvu šľahačky. Postupne po jednom ponorte 1 piškótu ponorte do kávovej zmesi a potom vložte do misky. Umiestnite namočené piškóty do kruhu, kým nebude spodok úplne zakrytý, pričom piškóty podľa potreby rozlomte. Asi tretinu šľahačky rozotrieme na piškóty do rovnomernej vrstvy. Na vrch natrieme polovicu džemu, jemne, aby sa do neho príliš nevmiešala šľahačka. Potom na džem poukladáme maliny do kruhu. Opakujte s druhou vrstvou piškót, krému , džemu a malín. Pridajte tretiu vrstvu namočených piškót a na vrch pridajte zvyšný krém ..

4. Krok

Zakryte fóliou a nechajte zachladiť, najmenej 4 hodiny alebo cez noc . Keď je dezert pripravený na podávanie, posypte ho hoblinami čokolády.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

218 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.