Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Mirabelkový džem

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Mirabelkovy dzem.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.gastronom.ru
  • Kusov: 1
  • Porcií: 1
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 60min
  • Hotové Za: 1:30 hod
reklama:

Suroviny

  • 1 kg mirabeliek (žltých slieviek)
  • 1 kg cukru
  • 250 ml vody
  • 2 lyžičky mletej škorice
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Slivky umyjeme a dáme ich do hrnca..pridáme vodu a varíme ich až kým sa od nich neoddelia varením kôstky..Potom zmes prepasírujeme cez sitko z väčšími otvormi..

2. Krok

Znovu privedieme do varu a pridáme cukor a škoricu..Dusíme kým nieje džem dostatočne hustý..hustotu vyskúšame na malom tanieriku na ktorý kvapneme trochu džemu a uvidíme ako zatuhne pri vychladnutí..

3. Krok

Horúci džem plníme do čistých pohárikov ihneď zaviečkujeme a otočíme na 10 minút hore dnom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.2 / 5)

9 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

5432 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.