Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pečené banány

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Pecene banany.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 4
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 20min
reklama:

Suroviny

  • 2 - 3 banány
  • lyžička mletej škorice
  • 2 - 3 čajové lyžičky tekutého medu
  • Podávame s :
  • praženými orechmi
  • prírodný jogurt alebo zmrzlina
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Banány pozdĺžne prekrojíme na polovice a kožou nadol ich poukladáme do zapekacej misy vystlanej papierom na pečenie.

2. Krok

Každú polovicu banánu posypeme škoricou a prelejeme tekutým medom.

3. Krok

Vložte banány do rúry predhriatej na 200°c a pečieme ich asi 10 minút.

4. Krok

Upečené banány posypeme praženými orechmi alebo mandľovými lupienkami. Podávajte s kopčekom hustého prírodného jogurtu alebo kopčekom vašej obľúbenej zmrzliny. Dobrú chuť!

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

389 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.