Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Tvarohové rezance s opečenou slaninou

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Tvarohove rezance.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 500 g cestovín
  • podľa chuti soľ
  • 200 g údenej slaniny
  • 200 g kyslej smotany
  • 200 g tvarohu
  • mleté čierne korenie podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Cestoviny pripravíme vo vriacej, dostatočne osolenej vode podľa doby varenia uvedenej na obale. Tvaroh rozotrieme vidličkou, vyšľaháme kyslú smotanu a oboje necháme pri izbovej teplote.

2. Krok

Medzitým si nakrájame slaninu na malé, ale nie príliš malé kocky, opražíme ju vo veľkom železnom hrnci a pomocou sitka ju scedíme. rezance premiešame s trochou slaninovej masti ..

3. Krok

Môžeme servírovať tak , buď zmiešame všetky ingrediencie , alebo podávame rezance na vrch s kyslou smotanou tvarohom a slaninku..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

751 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.