- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- cestoviny
- Tvarohové rezance s opečenou slaninou
Tvarohové rezance s opečenou slaninou
- Kusov: 1
- Porcií: 4
- Čas Prípravy: 20min
- Varenie: 10min
- Hotové Za: 30min
Suroviny
- 500 g cestovín
- podľa chuti soľ
- 200 g údenej slaniny
- 200 g kyslej smotany
- 200 g tvarohu
- mleté čierne korenie podľa chuti
Postup prípravy
1. Krok
Cestoviny pripravíme vo vriacej, dostatočne osolenej vode podľa doby varenia uvedenej na obale. Tvaroh rozotrieme vidličkou, vyšľaháme kyslú smotanu a oboje necháme pri izbovej teplote.
2. Krok
Medzitým si nakrájame slaninu na malé, ale nie príliš malé kocky, opražíme ju vo veľkom železnom hrnci a pomocou sitka ju scedíme. rezance premiešame s trochou slaninovej masti ..
3. Krok
Môžeme servírovať tak , buď zmiešame všetky ingrediencie , alebo podávame rezance na vrch s kyslou smotanou tvarohom a slaninku..
Priemerné hodnotenie receptu
(0 / 5)
0 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
405 videní