Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tvarohové rezance s opečenou slaninou

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Tvarohove rezance.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 500 g cestovín
  • podľa chuti soľ
  • 200 g údenej slaniny
  • 200 g kyslej smotany
  • 200 g tvarohu
  • mleté čierne korenie podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Cestoviny pripravíme vo vriacej, dostatočne osolenej vode podľa doby varenia uvedenej na obale. Tvaroh rozotrieme vidličkou, vyšľaháme kyslú smotanu a oboje necháme pri izbovej teplote.

2. Krok

Medzitým si nakrájame slaninu na malé, ale nie príliš malé kocky, opražíme ju vo veľkom železnom hrnci a pomocou sitka ju scedíme. rezance premiešame s trochou slaninovej masti ..

3. Krok

Môžeme servírovať tak , buď zmiešame všetky ingrediencie , alebo podávame rezance na vrch s kyslou smotanou tvarohom a slaninku..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

405 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.