Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Vajíčková polievka s rascou

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Vajickova s rascou.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 5min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 15min
reklama:

Suroviny

  • 2 lyžice oleja
  • 1 cibuľa
  • 1 lyžička mletej červenej papriky
  • 1 lyžička rasce
  • 2 bobkové listy
  • 1 strúčik cesnaku
  • soľ a mleté čierne korenie
  • 6 vajec
  • 1 lyžica octu
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Na panvici rozohrejeme olej a podusíme nakrájanú cibuľu. Keď je sklovitá, odstavte ju z ohňa a posypte červenou paprikou a rascou. Pridajte bobkový list a pretlačený cesnak, soľ a mleté čierne korenie podľa chuti. Zalejte 1 litrom studenej vody a priveďte do varu.

2. Krok

Potom znížte teplotu a za stáleho miešania pridajte do polievky 2 rozšľahané vajcia, potom opatrne zašľahajte zvyšné vajíčka. V tejto chvíli nemiešajte, inak vajcia nezostanú pohromade. Varte 5-6 minút, potom odstráňte z ohňa a pridajte ocot.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

825 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.