Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Čokoládovo vanilkový pudingáč

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Sam2304_1455617051_zena_recepti_650x380 1.jpg
7
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 18
  • Čas Prípravy: 40min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 60min

Sam2293_1455617442_zena_recepti_650x380.jpgSam2295_1455617509_zena_recepti_650x380.jpgSam2296_1455617635_zena_recepti_650x380.jpgSam2297_1455617762_zena_recepti_650x380.jpgSam2298_1455617824_zena_recepti_650x380.jpgSam2304_1455617051_zena_recepti_650x380 1.jpg

reklama:

Suroviny

  • 4 vajcia
  • 4 lyžice cukru
  • 6 lyžíc polohrubej múky
  • 2 lyžice kakaa
  • 1 prášok do pečiva
  • 100 ml oleja
  • 50 ml mlieka
  • Plnka bledá:
  • 700ml mlieka
  • 2 vanilkové pudingy
  • 5 lyžíc cukru
  • 50 g masla
  • Plnka tmavá:
  • 600 ml mlieka
  • 2 čokoládové pudingy
  • 4 lyžice cukru
  • 75 g masla
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Rozšľaháme bielka a do nich pridáme cukor.Šľaháme do hustého snehu..Primiešame olej,žĺtka jedno po druhom a mlieko a nakoniec múku s práškom do pečiva a s kakaom.

2. Krok

Zmes nalejeme do vymasteného múkou vysypaného plechu 20 x 30 a pečieme 15 minút pri 200°C.

3. Krok

Keď sa nám piškóta upečie a mierne vychladne , lyžičkou z nej vylupujeme jamôčky a odrobinky odkladáme do misky..

4. Krok

Pripravíme si plnky..Uvaríme hustý puding a ešte do horúceho primiešame maslo..Puding nalejme na piškótu..

5. Krok

Tak isto uvaríme aj tmavý krém..A ten nalejeme na krém bledý..Odrobinky ktoré nám zostali rozmrvíme na vrch koláčika a necháme úplne zatuhnúť..Pokiaľ chcete môžete na tmavý pudingový krém ešte navrstviť šľahačku a až potom nasypať omrvinky...))

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.3 / 5)

4 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

17220 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.