Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zemiakové placky, restovaná kuracia pečienka

Untitled.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Olga Salusova
Pečienku očistiť, opláchnuť, osušiť pap.utierkou.
Na bravčovej masti orestovať šalotku, červenú cibuľu, domácu slaninku, neskôr cesnak. Pridať pečienku, väčšie kúsky prekrojiť.
Zarestovať, pridať soľ z medvedieho cesnaku, mčk, sójovku, worčester, ml.sladkú aj údenú papriku, ml. rascu podľa potreby
podlejeme vodu.
Neskôr pokrájanú červenú a žltú papriku. Chvíľu povaríme a na záver domáca majoránka.
Placky :
zemiaky postrúhame, pridáme soľ, mčk, domácu majoránku, ml rascu, vajíčka, cesnak, cibuľu cca 1PL hladká múka ( podľa množstva zemiakov ).
Vyprážať na domácej br.masti, dať na pap.utierku.
K tomu som si dala domácu čalamádu 😋.
Na vrch trocha postrúhaný údený syr, lahôdková cibuľka.

Autor receptu :

Olga Salusova

Najčítanejšie za 24 hodín

Dátum 28. januára 2022

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.