- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- zeleninové jedlá
- Vegánske pesto z medvedieho cesnaku s vlašskými orechmi
Vegánske pesto z medvedieho cesnaku s vlašskými orechmi
- Kusov: 1
- Porcií: 4
- Čas Prípravy: 20min
- Varenie: 0min
- Hotové Za: 20min
Suroviny
- 100 g čerstvého medvedieho cesnaku
- 4 lyžice vlašských orechov
- 1 strúčik cesnaku
- 0,5 lyžičky soli
- 100 ml olivového oleja
- 6 lyžíc sušeného droždia
Postup prípravy
1. Krok
Čerstvý medvedí cesnak najskôr umyjeme, osušíme a nakrájame na jemné kúsky. Cesnak ošúpeme a tiež nasekáme nadrobno. Potom vložte medvedí cesnak a cesnak do malej misky mixéra.. Nasekajte vlašské orechy a pridajte ich do mixéra spolu so soľou, olejom a droždím. Teraz všetko miešajte na najvyššom stupni, kým nezískate hladký krém.
Vegánske pesto z medvedieho cesnaku vydrží v uzavretých nádobách asi týždeň. Hodí sa k cestovinám, ako nátierka, k vareným zemiakom či šalátom.
Priemerné hodnotenie receptu
(0 / 5)
0 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
301 videní