Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Vegánske pesto z medvedieho cesnaku s vlašskými orechmi

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Pesto z medvedieho cesnaku 1.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 20min
reklama:

Suroviny

  • 100 g čerstvého medvedieho cesnaku
  • 4 lyžice vlašských orechov
  • 1 strúčik cesnaku
  • 0,5 lyžičky soli
  • 100 ml olivového oleja
  • 6 lyžíc sušeného droždia
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Čerstvý medvedí cesnak najskôr umyjeme, osušíme a nakrájame na jemné kúsky. Cesnak ošúpeme a tiež nasekáme nadrobno. Potom vložte medvedí cesnak a cesnak do malej misky mixéra.. Nasekajte vlašské orechy a pridajte ich do mixéra spolu so soľou, olejom a droždím. Teraz všetko miešajte na najvyššom stupni, kým nezískate hladký krém.

reklama:

Vegánske pesto z medvedieho cesnaku vydrží v uzavretých nádobách asi týždeň. Hodí sa k cestovinám, ako nátierka, k vareným zemiakom či šalátom.

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

349 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.