Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Rafaelo

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
N6B HWdFaac
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 20
  • Porcií: 20
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 30min

reklama:

Suroviny

  • 100 g kukuričné chrumky nesolené
  • 1 uvarené salko
  • lieskové oriešky alebo mandle
  • kokosová múčka na obaľovanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si dáme na dve hodiny uvariť salko..Do hrnca z vodou ponoríme a varíme..počas varenia samozrejme prilievame vodu.Toto je najlepšie urobiť si deň vopred.

2. Krok

Kukuričné chrumky zomelieme na mäsovom mlynčeku alebo mixérom, nie však úplne na prach.

3. Krok

K zomletým chrumkám si pridáme uvarené a vychladnuté salko .Z tejto zmesi si tvarujeme guľky , do ktorých vtlačíme mandľu alebo lieskový oriešok.

4. Krok

Každé rafaelko nakoniec obaľujeme v kokosovej múčke.Na jednu hodinu necháme odstať v chladničke..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.5 / 5)

4 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

28189 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.