Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Jablkový nápoj plný vitamínov na zimu

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Jablkovy napoj plny vitaminov na zimu.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
1000.menu
  • Kusov: 10
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 20min
reklama:

Suroviny

  • 4 kg šťavnatých jabĺk
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vyberte si zrelé jablká sladkých odrôd, musíte tiež venovať pozornosť skutočnosti, že plody musia byť dostatočne šťavnaté.

2. Krok

Pripravené ovocie umyjeme, olúpeme a vykrojíme jadrovník.

3. Krok

Ošúpané jablká pretlačíme cez odšťavovač, nalejeme šťavu do hrnca.

4. Krok

Hrniec so šťavou dáme na sporák a priveďte nápoj do varu a potom udržujte v vo vare ďalších 10-12 minút. Ak sa tvorí pena odstráňte ju dierkovanou lyžičkou alebo malým jemným sitkom.

5. Krok

Nalejte jablkový džús do čistých fliaš a poriadne fľaše uzatvorte..

6. Krok

Fľaše buď to ešte presterilizujte, alebo ich otočte hore dnom a prikryte dekou a nechajte takto úplne vychladnúť.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.5 / 5)

4 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

2296 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.